Nysatsing på Geologisenteret i sommer

Geologisenteret flytter fra dagens lokaler i biblioteket, og inn i Trilloboxen i løpet av sommeren. Sammen med Knuseriet og en ny flott platting som alle kan bruke blir dette et spennende geologitilbud til alle besøkende

Skjermbilde 2017 07 10 13.03.26

 

Trilobox blir et midlertidig geologisenter som skal huse utstillinger og være en formidlingsarena for barn og unge som vil lære om Slemmestads fantastiske geologi. Her vil du finne trilobitter og andre spennende fossiler. Mange skolebarn har i dag undervisningsopplegg i geologisenteret, og de vil fra nå av få det i nye spennende lokaler. Her vil det holdes foredrag, være digitale utstillinger og bli et sted der publikum kan oppleve og lære mer om vår geologiske fortid.

I Knuseriet kan du følge utgravingene av et av Norges mest spennende fossilfunn. Universitetet i Oslo med Jørn Hurum & co har gjort et meget interessant funn i Slemmestad. Her vil vår preparant arbeide med funnene og få fram de mest fantastiske fossiler – 450 millioner år gamle. Publikum vil kunne følge det nitide arbeidet det er å få Slemmestad urinnvånere fram i lyset igjen.

Se mer på www.geologisenteret.no

royken

slemmestadbrygge logo

pias

I samarbeid med:

bfk logo footer

 

 

husbanken footerlogo

 

blackpatch