Lyshovedstaden Slemmestad

Denne høsten kommer til å stå i lysets tegn i Slemmestad. Først braker det løs med Factory Light Festival 12-14 september - Norges største lysfestival.  Deretter skal Lyskultur ha to spennende seminarer i Sekkefabrikken. Den 23.9 kommer Kristin Bredal for å snakke om teaterlys og lysdesign. Den 20.11 skal årets lyspris igjen deles ut i Slemmestad. Da samles lysbransjen i Norge til faglig påfyll og fest i Sekkefabrikken. I år er foredragsholderne to av verdens mest anerkjente lysdeignere: Emrah Baki Ulas fra Tyrkia/Australia og svenske Johan Moritz fra Malmø som er verdens første offentlig ansatte lysdesigner, og ansvarlig for alle belysningsplaner i Malmø. Mer info om begge seminarene finner du her: 

Årets lyspris i Sekkefabrikken

Water Music Festival

Slemmestad Water Music festival ble arrangert for første gang i 2012. Festivalen har barokken som utgangspunkt, og byr på noen av landets fremste utøvere. Røyken kulturskole har en sentral rolle i festivalen som planlegges sommeren 2014 også

Factory Light Festival

Norges første internasjonale lysfestival går av stabelen i Slemmestad fra den 29.8 til den 1.9. Festivalen vil vise det ypperste av internasjonale og norske lysproduksjoner i de unike fabrikkomgivelsene i Slemmestad: 3 D mapping, projeksjoner, installasjoner, konserter, barneprogram m.m.

Festivalen er et samarbeidsprosjekt kalt Lightbridge. Sjekk også ut Skywayfestivalens sider, spektakulære videoer!

royken

slemmestadbrygge logo

pias

I samarbeid med:

bfk logo footer

 

 

husbanken footerlogo

 

blackpatch